Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd.
Mail: cnkhong@163.com TEL: 86-571-88614796
Home > Products > MBR-Materiaal >
0.5kw geïntegreerde Membraan Bioreactoren voor Behandeling van Industriële Aftakkingen
 • 0.5kw geïntegreerde Membraan Bioreactoren voor Behandeling van Industriële Aftakkingen
 • 0.5kw geïntegreerde Membraan Bioreactoren voor Behandeling van Industriële Aftakkingen
 • 0.5kw geïntegreerde Membraan Bioreactoren voor Behandeling van Industriële Aftakkingen

0.5kw geïntegreerde Membraan Bioreactoren voor Behandeling van Industriële Aftakkingen

Plaats van herkomst China
Merknaam CNKHONG
Modelnummer KH-mbr-48
Product Details
Capaciteit:
120m3/day
Grootte van Tank:
11x2.0x2.25m
Luchtventilator:
2.5kw
Opheffende Pomp:
0.5kw
Inversingspomp:
0.5kw
Self-priming Pomp:
0.5kw
Het polijsten van Pomp:
1.0KW
Hoog licht: 

het Materiaal van 0.5kw MBR

,

MBR-Materiaal 120m3/day

,

Geïntegreerde membraan bioreactor

Product Description

Integartedmbr systeem

Geïntegreerde Membraan Bioreactoren voor Behandeling van Industriële Aftakkingen

 

De membraanbioreactoren, die ook als MBR-systemen worden bekend, zijn aërobe geactiveerde modder biologische reactoren, die het biologische degradatieprocédé combineren, dat als „geactiveerde modder“, met vaste-vloeibare stofscheiding door membraanfiltratie wordt bekend. Deze membranen kunnen of holle vezel of vlakke membranen zijn.

Onze MBR-bioreactoren maximaliseren efficiency en prestaties omdat zij de geavanceerde technologie van het ultrafiltratiemembraan als scheidingsmethode aanwenden. Dank aan deze technologie, de biomassaconcentratie binnen de reactor is veel hoger dan dat van conventionele klaarselreactoren, die mogelijk om tussen 6.000 en 12.000 mg/l te bereiken zijn.

Dit type van membraanverduidelijking dat binnen een geactiveerde modderreactor heeft wordt geïnstalleerd de volgende belangrijkste voordelen:

 • De verhoogde prestaties van de organisch stofverwijdering in verminderde volume en ruimte.
 • De kwaliteit van het outputwater is constant.

Onze membraanbioreactoren worden geïntegreerd in een compact systeem en klaar geleverd om op aankomst bij de plaats van de klant te werken.

Facultatieve configuratie

In scenario's waar er een hoge stikstofconcentratie is en/of de nitraten boven de lossingsgrenzen worden geproduceerd, zal een gewijzigd SIGMAmbr systeem met een anoxic pre-kamer worden aangeboden. Deze configuratie staat de gelijktijdige verwijdering van COD en stikstof door nitrificering-denitrificatie toe.

Reinigingsefficiency

Onze membraanbioreactoren bieden hoog rendement voor zowel binnenlands als industrieel water aan. Elke eenheid wordt ontworpen volgens de inhamvoorwaarden. De algemene exploitatievoorwaarden worden getoond in de volgende lijst. De vervuilende verwijderingsefficiency is zeer hoog en het behandelde water heeft een constante kwaliteit.

 

PARAMETER INGANG UITGANG PRESTATIES
COD (mg/l) <600><40>93%
BZV (mg/l) <300><10>97%
TSS (mg/l) <300><2>99%
TSK (mg/l) <40><10>75%
Escherichia coli (CFU/100 ml)     90-100%
Draadwormen     90-100%
Legionellassp (CFU/100 ml)     90-100%
Virus     60-90%
Oliën en vetten (mg/l) <50><1>98%

Wat zijn de voordelen van een MBR-systeem?

Het besluit om een MBR-proces van de membraanbioreactor over andere conventionele systemen te selecteren is gebaseerd op de voordelen voor waterzuiveringsinstallatie:

 • Door een proces van de membraanfiltratie binnen een geactiveerde modderreactor te installeren, worden hogere prestaties van de organisch stofverwijdering verkregen.
 • De kwaliteit van het outputwater is hoger en blijft constant.
 • Compacte installatie
 • Volume en verminderde ruimten.
 • Eenvoudige behandeling. Het procesbeheer is eenvoudig en economisch omdat er geen sedimentatie in de biologische tank is.
 • Weerstand tegen oxyderende agenten
 • Eenvoud van verrichting, aangezien de exploitant slechts de verrichting van de permeate en recyclagepomp en de werkdruk moet controleren. De het werk parameters worden gecontroleerd door PLC met de mogelijkheid van externe verbindingen via MODEM.
 • Stabiliteit en flexibiliteit
 • Modulariteit
 • Normalisatie

Dank aan onze MBR-zeer hoge systemen, - wordt het kwaliteit behandelde water verkregen en kan in talrijke industriële productieprocessen worden opnieuw gebruikt.

Installatie van een MBR-systeem

Onze membraanbioreactoren kunnen in ISO-containers worden geïnstalleerd, die vervoer, assemblage en vergemakkelijken, uiteindelijk, verdere uitbreidingen.

 • Snelle plug&play installatie
 • Lage ruimtevereisten
 • Het zendt geen geuren uit of trekt geen dragers zoals insecten aan.
 • Hoge ladingsvolumes
 • Desinfectie zonder UV of chemische producten
 • Aftakking geschikt voor landbouwgebruik of voor hergebruik in toilet spoelend water.
 • Volledig geautomatiseerd proces
 • Modulaire uitzetbaarheid

Technische informatie

 

Type HYDRAULISCHE CAPACITEIT (m³ /dag) LENGTE (mm) BREEDTE (mm) HOOGTE (mm) INHAMflens DN OUTPUTflens DN MEMBRAANeenheidm2 LEEG GEWICHT Kg VOLLEDIG GEWICHT Kg
MBR 50 50 11000 2150 2200 ERNST 100 60 4500 30000
MBR 100 100 11000 2150 2200 ERNST 100 120 4500 30000
MBR 150 150 11000 2150 2200 ERNST 100 180 4500 30000

 

Filtratiemembranen

Onze MBR-systemen omvatten ultrafiltratiemembranen, die verticaal in de verluchtingskamer binnen de gemengde alcoholische drank worden ondergedompeld. De lucht wordt geblazen in de container bij de bodem van de membranen, die enerzijds tot de overdruk van het middel op het membraan leidt en anderzijds de biomassa in motie houdt om de vorming van een laag micro-organismen (een termijn die als ‚het biofouling‘ wordt bekend) te verhinderen die belemmert en het membraan blokkeert. Een doordringende pomp trekt onophoudelijk het behandelde gezuiverde water in het binnenstee gedeelte van het membraan.

De membraanfilm wordt gemaakt van gechloreerd polyethyleen met een maximum (nominale) poriegrootte van 0,4 μm en gemiddelde: 0,2 μm, die bijna alle micro-organismen in de gemengde alcoholische drank blokkeert.

De „vlakke plaat“ configuratie houdt de ruimte tussen de duidelijke membranen en minimaliseert puinaccumulatie.

De ondergedompelde membranen scheiden het vloeibare deel van de alcoholische drank van het stevige deel. De vloeistof (genoemd doordringend) wordt verzonden naar een opslagtank terwijl de vaste lichamen aan de verluchtingsstreek opnieuw worden gecirculeerd.

Verrichting van onze membraanbioreactoren

Binnen de reactor, verstrekt het verluchtingssysteem zuurstof aan het waterige milieu. In deze omstandigheden, wordt het organische stof gedegradeerd door micro-organismen, die zuurstof gebruiken, die van het water wordt geëlimineerd. Het verluchtingssysteem, naast het verstrekken van zuurstof, staat de reactor toe om homogene het mengen zich voorwaarden te handhaven.

Het is essentieel in dit type van reactoren dat de vetten, de oliën en de haaroverblijfselen niet worden geïntroduceerd. Het zal noodzakelijk zijn om een aangewezen voorbehandeling te installeren om deze elementen te vermijden.

De membranen worden gevestigd verticaal in de verluchtingskamer, die in de gemengde alcoholische drank wordt ondergedompeld, zodat de gemengde alcoholische drank (een mengsel van water en de vaste lichamen dat omhoog de biomassa) maken direct in contact met de membranen is en de verduidelijking gelijktijdig wordt uitgevoerd. De membranen zijn suctioned door middel van een self-priming centrifugaalpomp.

Bij de bodem van de membranen, wordt de lucht geblazen in de container, die tot de overdruk van het middel in het membraan terwijl het houden van de biomassa in motie om de vorming van een laag micro-organismen leidt te verhinderen die belemmert en het membraan blokkeert. Een doordringende pomp trekt onophoudelijk het behandelde gezuiverde water in het binnenstee gedeelte van het membraan.

De membraanfilm wordt gemaakt van gechloreerd polyethyleen met een maximumporiegrootte om de meeste micro-organismen in de geactiveerde modder te blokkeren.

De „vlakke plaat“ configuratie houdt de ruimte tussen de duidelijke membranen en minimaliseert puinaccumulatie.

Na de vaste-vloeibare stofscheiding die in de membranen wordt uitgevoerd, wordt de vloeistof (hierna genoemd doordringend) verzonden naar een opslagtank terwijl de vaste lichamen (gerecycleerd opnieuw gecirculeerd) worden teruggestuurd naar de verluchtingsstreek.

Tijdens de passage van de gemengde alcoholische drank door het membraan, vinden de fysieke scheiding van water en de biomassa plaats:

 • Permeate, die uit water, zouten bestaat en laag - verlaat de molecuulgewicht niet biologisch afbreekbare substanties, het systeem door de bovenkant van de membranen.
 • Het concentraat, die uit biomassa en organische stoffen van hoger molecuulgewicht bestaan, wordt behouden en blijft binnen de reactor biologische degradatie voortzetten.

De moddergeneratie van dit type van reactor is minimaal en vereist occasionele aftappingen.

In scenario's waar er een hoge stikstofconcentratie is en/of de nitraten boven de lossingsgrenzen worden geproduceerd, zal een gewijzigd SIGMAmbr systeem met een anoxic pre-kamer worden aangeboden. Deze configuratie staat voor de gelijktijdige verwijdering van COD en stikstof door nitrificering-denitrificatie toe.

Belang van verspreiders

De verspreiders of de verluchtingssystemen zijn een essentieel onderdeel voor de correcte verrichting van een biologische reactor. Deze systemen staan de introductie van lucht, en daarom zuurstof, in de reactor in de vorm van fijne bellen toe. Deze bellengrootte keurt het contactgebied van de lucht met de biomassa goed, die zuurstof, en de efficiency van organisch stofdegradatie gebruikt. Bovendien deze belleninjectie een homogene agitatie van de gemengde alcoholische drank, staat zonder het storen van of de micro-organismen toe te breken.

Daarom hangt de efficiency van waterzuiveringsinstallatie direct van de efficiency van de verspreiders en hun correcte ontwerp en installatie af.

Membraanonderhoud en was

Het het correcte behoud en schoonmaken van de membranen binnen de bioreactor zijn essentieel om maximumefficiency en prestaties van het MBR-systeem te verzekeren.

Alvorens te beslissen welk wassysteem het meest aangewezen is, is het belangrijk om het tarief en het type te kennen van het bevuilen dat in de membraanbioreactor voorkomt.

Sommige factoren die het bevuilen beïnvloeden zijn membraankenmerken (materiaal, configuratie, poriegrootte en distributie), exploitatievoorwaarden (doordringende stroom, dwarsstroom, verluchtings en behoudtijd) en biomassaeigenschappen (de viscositeit, temperatuur, loste zuurstof, vlokjebezit, grootte, enz.) op.

Luchtwas

Dit proces combineert het polijsten met een luchtstroom die door pijpen verzonden wordt die in het centrum van de membraanbundels worden gevestigd.

De luchtbellen zullen over de buitenoppervlakte van de membranen uitvoerend een het spoelen actie reizen die om het even welke vaste lichamen verwijdert die op de membraanoppervlakte kunnen geaccumuleerd hebben.

De luchtfiltratie en de wasverrichting worden gecontroleerd door een computer, waarin de vooraf bepaalde tijdcycli geprogrammeerd zijn. Deze druk/vacuümproces worden gecontroleerd en in het membraansysteem beheerst.

Chemische was

Na verloop van tijd, accumuleren het organische stof en de biomassa in de poriën en op de buitenoppervlakten van de membranen, die het grondigere schoonmaken vereisen.

Dit wordt bereikt door chemische was waarin de membranen worden gepolijst, of in een het schoonmaken oplossing ondergedompeld die een oplossing van opgeloste chloor, citroenzuur, bijtende soda of detergens bevatten.

Dit het diepe schoonmaken wordt gevormd volgens de exploitatievoorwaarden van elk specifiek geval.

Wij bieden een wassysteem aan „in situ“, dat van de installatie zelf wordt voorzien om automatische was in de installatie zelf zonder de behoefte toe te staan om de membraanmodules te verwijderen uit de tank.

De modder of de overblijvende modder van het schoonmaken worden verzonden uit het materiaal voor definitieve verwijdering.

MBR-bioreactortoepassingen

De toepassingen van membraanbioreactoren zijn zeer breed. In Sigmadaf hebben wij installaties in een grote verscheidenheid van de industrieën, evenals in meer speciale toepassingen uitgevoerd:

 • Industriële Processen
 • Gemeentelijk water
 • Militaire kampen en humanitaire opdrachten
 • Hotels en toevlucht
 • Gebouwen zoals de ziekenhuizen of winkelcentra

 

Contact Us at Any Time

86-571-88614796
Bldg 10-1, # 11 Lingang Rd, Renhe-Straat, Yuhang Dist, Hangzhou, China
Send your inquiry directly to us